Nápady na nevšední zimní rande s partnerem

Proč randit v zimě? I když se to na první pohled nezdá, zima je na randění ideální. Zimní počasí vytváří malebné scenérie a spolu se sněhem přináší vánoční atmosféru. Nalákejte partnera na nevšední zimní rande, které bude jako vystřižené z romantických hollywoodských filmů. Netradiční zimní rande může začít!

Nevšední rande s tajemným nádechem: překvapte partnera

Nenechte se odbýt větou: „Zlato, venku je zima. Zůstaneme doma.“ Jenže vám se nechce sedět u televize.

Naplánujte zimní rande a s tajemnou tváří vylákejte partnera či partnerku ven. Uvolněte se, bavte se, smějte se a užijte si zimu jako v dětství. Nápady na nevšední zimní rande jsou tu!

1. Sníh všude kolem? Paráda!

Sníh přímo vybízí, abyste se do něj zabořili. Rozpoutejte s partnerem sněhovou bitvu nebo si postavte sněhuláka. Pokud v sobě máte soutěživého ducha, popadněte sáňky a závoďte s partnerem z kopců.

2. Sněhule na nohy a hurá na túru

Obujte si sněhule a vydejte se se svou drahou polovičkou na túru. Vyšlápněte kopec a kochejte se nádherným výhledem. Můžete si s sebou zabalit nějaké laskominy s kávou a užít si pohodu ve dvou.

TIP: Udělejte cestou vtipné zimní fotky nebo si vyprávějte strašidelné historky.

žena a muž na zimním rande na horách

3. Balancujte na ostří

Bruslení je něco jako bowling. Vypadá jednoduše, ale lehké není. Vyrazte na kluziště nebo zamrzlé jezero a bavte se nad tím, jak jste oba nešikovní. Uvidíte, že vás bude od smíchu bolet břicho!

4. Ukažte své herecké nadání

Co tahle poškádlit své okolí? Vžijte se s partnerem do nějaké role a veďte na veřejnosti vášnivé debaty. Převtělte se do libovolných rolí a ukažte na každém kroku, jak to ve vašem vztahu jiskří.

FILMOVÝ TIP: Viděli jste Deník Bridget Jonesové? A líbilo se vám, jak to mezi nevěrníkem a sladkou Bridget jiskřilo? Vžijte se do jejich rolí a pohádejte se kvůli nevěrám záletníka Huga.

žena a muž u vánočního stromku

5. Utečte do středověku

Zajděte si do středověké krčmy v Dětenicích, Nejdku, České Kamenici nebo Frýdku-Místku. Zažijte na vlastní kůži středověkou atmosféru, vychutnejte si poctivé české pivo a objednejte si pořádnou porci masa. Ve středověkých krčmách se bude líbit hlavně mužům.

6. Kdo si hraje, nezlobí

Pokud přece jen zůstanete doma, oprašte stolní hry. Co na tom, že je budete hrát v pyžamu? Popíjejte u toho horkou čokoládu nebo nápoj s kapkou alkoholu. Kdo vyhraje, musí toho druhého namasírovat.

TIP PRO NEZADANÉ: Nemáte s kým strávit čas? Spojte se s lidmi na online seznamkách. Naplánujte si zimní, vánoční nebo silvestrovské rande. Přesvědčte se, že rubriky Ona hledá jeho a On hledá ji praskají o Vánocích ve švech.

Sdílejte článek na Facebooku a vymyslete s přáteli další nápady na nevšední zimní rande.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru