Nemáte se s kým zachumlat pod peřinu? Dejte sbohem samotě!

Lenošení ve dvou v podzimním a zimním časem nás naplňuje radostí a láskou. Pokud někoho máte, s kým se můžete zachumlat pod peřinu, patříte mezi šťastlivce. Kdo je ale sám a touží po objetí, nemusí zůstávat jen u snění. Dejte sbohem samotě a seznamte se s někým novým, ke komu se budete moct přitulit a s kým získáte pocit, že někomu na vás záleží.

Osamělost nikomu neprospívá, ani vám!

Každý občas potřebuje být o samotě. Dlouhodobá samota je ale až zdraví škodlivá, zvlášť když se k tomu přidá pošmourné počasí. Osamělost může postihnout za život každého a závidíme lidem, kteří tvrdí, že by potřebovali více chvil sami pro sebe. Cítíte se ve stresu, a dokonce se u vás mohou rozvinout deprese, srdeční choroby nebo závislosti.

Skoncujte s osamělostí vlastním přičiněním

Máte hned několik možností, jak zatočit s osamělostí. Investujte do vlastního rozvoje, rozmazlujte se a bez rozpaků vyrazte sami do společnosti. Zkontaktujte staré přátele, věnujte se svým koníčkům a vyzkoušejte seznamky. Na nich objevíte nové přátele se stejnými zájmy a možná i nového partnera.

Osamělost jako novodobá epidemie

Bez nadsázky lze říct, že osamělost je pomyslnou epidemií moderní doby a zejména lidé vyššího věku trpí osamělostí. To ale neznamená, že nemůže postihnout i mladého člověka. Až 40 % lidí za svůj život bojuje s osamělostí. Vymaňte se z jejích chapadel a nezůstávejte sami. Překonejte ji, registrujte se na seznamku a komunikujte s lidmi. Neuzavírejte se do sebe a nepřestávejte věřit, že bude lépe.

Výhody a nevýhody online seznamek

Na seznamky se registrují statisíce lidí a je nutné počítat s tím, že ne každý vyplňuje profil podle pravdy. Při osobním setkání pak můžete být nemile překvapeni, že fotografie neodpovídají současnému vzhledu vašeho nápadníka nebo vám protějšek lhal o svém věku. Z toho důvodu je jistější registrovat se na seznamky s ověřenými profily nebo na placené seznamovací weby. Na některých zaplatíte jen jednorázový poplatek, na jiných hradíte měsíční členství. Účastnit se můžete i rychlých rande, kdy se během hodiny seznámíte asi s 10 protějšky. Tato seznamovací setkání pořádají seznamovací agentury i online seznamky.

Vytvořte atraktivní seznamovací profil

Pokud jste se rozhodli pro internetovou seznamku, vytvořte atraktivní seznamovací profil. Nelžete potenciálním nápadníkům, protože tím škodíte jen sami sobě. Pravda při osobním setkání vždy vyjde najevo. Sdělte své představy o vztahu a partnerovi, ať k sobě přitáhnete ty správné lidi. Svěřte se se svými zálibami, ale neodhalujte výši svého příjmu, osobní údaje ani telefonní číslo. Nahrajte profilovou fotografii, kde vám bude dobře vidět do tváře a popřípadě i další fotografie s celou postavou. Na fotkách by neměli být žádní další lidé a neměli byste je jakkoliv upravovat.

Prožijte pochmurné počasí doma s novým protějškem a užijte si čas strávený v posteli, sledováním filmů nebo procházkami barevnou přírodou. Vyzkoušejte některou internetovou seznamku a nechte si poradit nezávislými recenzemi nebo zkušenostmi vašich přátel. Důležité je nepřestávat hledat, když první schůzky nevyjdou. Za své úsilí se dočkáte odměny!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru