Proč se právě v lednu seznamovat na online seznamkách?

Kdy je nejlepší hledat lásku? Kdy online seznamka praská ve švech? Není to ani máj – lásky čas, ani léto, kdy hoříme po bláznivé lásce. Je to leden. Tento nevlídný zimní měsíc je ideální k poznání nových lidí. Prozradíme vám, proč se lidé seznamují právě v lednu a proč je pro ně tento měsíc magický.

1. DŮVOD: Lidé si dávají předsevzetí, že si najdou novou lásku

Do nového roku vstupujeme s předsevzetími. Lidé si často dávají předsevzetí, že už nebudou sami a najdou si novou lásku. Leden vnímají jako příležitost k seznámení. Není divu, že v lednu roste na online seznamkách počet nových lidí.

Na novoročních předsevzetích tak nevydělávají jen posilovny, ale i seznamky a seznamovací aplikace. A více členů pro vás znamená větší výběr. Oživte svůj profil nebo si založte nový a začněte se seznamovat online.

2. DŮVOD: Online seznamka je pro lidi vítaným rozptýlením v zimních dnech

Sněží, fouká, mrzne – a vám se nechce z domu. Leden je tak nevlídný a tááák dlouhý, že potřebujete nějak zabavit. Setkání s novými lidmi je jako dostat do žil pořádnou dávku dobré nálady a optimismu.

TIP: Neztrácejte čas seznamováním v barech a raději investujte do nejlepších seznamek. Ať už s jednorázovým poplatkem nebo časově limitovaným členstvím. Na těchto seznamkách se setkáte s lidmi, kteří hledají to samé, co vy.

žena a muž na lednovém rande

3. DŮVOD: Lidé chtějí zažít romantické zimní rande

Zimní rande je protkáno pořádnou dávkou romantiky. S novou známostí můžete vyrazit na brusle, sáňkovat, stavět sněhuláky nebo se koulovat. Prokřehlí a příjemně unavení pak můžete posedět v útulné restauraci a povídat si o životě.

4. DŮVOD: Lidé vystupují ze své komfortní zóny

Díky předsevzetí se lidé pouští do nových činností. Aktivně se seznamují a posílají zprávy lidem z dalších měst. Vystupují ze své komfortní zóny a pouští se do vzrušujícího dobrodružství.

FAKT: V lednu lidé víc než kdy jindy hledají partnera z celého kraje. Kromě toho procházejí profily, kterým jindy nevěnují tolik pozornosti.

nápis love v misce

5. DŮVOD: Lidé to myslí se seznamováním vážně

Narážíte často na to, že jste někomu napsali nebo opětovali sympatie, ale dotyčný vám neodepsal? Pravděpodobně jste narazili na člověka, který si chce pouze zvednout sebevědomí a užívá si zájem ostatních. V lednu je to jiné. Lidé berou seznamování vážně a více odpovídají na zprávy.

Pokud jste si dali předsevzetí, že se v lednu seznámíte, nenechte se odradit počátečními neúspěchy. Najít lásku – to vyžaduje čas a trpělivost.

Přihlaste se na českou seznamku Yellobar a seznamujte se – klidně ve vytahaném zimním svetru. Tato online seznamka vám „neleze“ do soukromí a nabízí vám (nejen) v lednu prostor k seznámení.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru