Randěte s lidmi ve svém okolí. Seznamte se v Karlových Varech!

Karlovy Vary, město známé svými termálními prameny a nádhernou architekturou, není jen o léčivých pramenech a krásném prostředí. Je to také místo pro navázání nových vztahů a pro romantická setkání s lidmi z vašeho okolí. Našli jsme místa pro skvělé rande v Karlových Varech!

 

Tipy, jak se seznámit v Karlových Varech

Karlovy Vary – to je město, které nabízí příležitosti k seznámení i naplánování prvního rande: od procházek po lázeňském parku, přes večerní koncerty až po ochutnávku místních dobrot v útulných kavárnách. Proč nespojit krásy Karlových Varů s navazováním nových kontaktů? Seznamte se kdekoliv, kam vás cesty zavedou. Nestyďte se pozdravit a oslovit někoho neznámého v ulicích města, zajděte na koncert, kde se to jen hemží nezadanými lidmi nebo se účastněte městských slavností a akcí pro lázeňské hosty.

 

V posledních letech pomáhají se seznamováním různé seznamovací aplikace. Pokud ale těmto aplikacím nevěříte, zkuste seriózní online seznamky. Najdete na nich lidi, kteří hledají lásku a přátelství. Seznamte se s někým z Karlovarského kraje, kdo také touží po cestování, radostech života a vážném vztahu. S největší pravděpodobností se i někteří vaši známí seznámili online a začali novou životní etapu.

žena a muž na rande v Karlových Varech

Kam jít na rande v Karlových Varech?

V této lázeňské perle Česka si přijdou na své čerstvě zamilované dvojice i lidé, kteří se teprve poznávají. Ať už dáváte přednost procházkám kolem kolonád nebo dobré kuchyni, víme, kam jít na rande v Karlových Varech!

 

Tipy pro mladou generaci, kam na rande v Karlových Varech

 

 

Tipy pro střední generaci, kam zajít v Karlových Varech

 

 

Tipy pro seniory, kam na schůzku v Karlových Varech

 

  • Restaurace Sklípek
  • Restaurace Staroslovanská kuchyně
  • Café Pupp
  • Cukrárna Jadran
  • Procházka parkem Dvořákovy sady
  • Posezení v Sadové kolonádě
  • Karlovarské městské divadlo

žena a muž na prvním rande v Karlových Varech

Kam jít v Karlových Varech na první rande?

Hledáte v Karlových Varech místa, kde prožijete nezapomenutelné první rande? Připravte se na pořádnou vlnu romantiky na těchto místech:

 

 

Poznejte nezadané lidi z Karlových Varů a okolí. Seznamte se na nejlepší seznamce Yellobar, která vám přináší spousty rad a nápadů, jak oslovit ženu na seznamce nebo jak zaujmout muže!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru