dvě ženy lesbičky leží v trávě

V minulosti jsme vnímali seznamky jako místo, kde se seznamuje muž s ženou. Doba ale pokročila a na seznamkách najdou novou lásku také lesbičky a gayové. Seznamujte se bez předsudků a potkejte svou druhou polovičku – ať už stejného nebo opačného pohlaví.

Proč se gayové seznamují raději na internetu?

Nejméně polovina gayů se seznamuje na internetu. Ve svém domově se cítí bezpečně, a co si budeme povídat – mají větší šanci na seznámení než v normálním životě. Seznamování po internetu má ale ještě další důvody: gayové se netají tím, že je pro ně nejdůležitější vzhled. A právě na seznamkách si mohou prohlédnout fotky mužů a rozmyslet se, jestli chtějí muže poznat.

Na druhou stranu se někteří gayové seznamují těžko, hlavně štíhlí muži s jemnými rysy. Současný trend hovoří, že by gayové neměli nevypadat zženštile, ale naopak svalnatě. Právě takoví gayové jsou na internetových seznamkách nejžádanější. Na seznamkách pro vážný vztah toto pravidlo nemusí platit. Muži hledají partnera do života a vzhled není na prvním místě.

dva muži gayové si důvěrně povídají

Lesbičky hledají partnerku na seznamkách i v komunitách

Lesbičky to mají se seznamováním těžké. Vždyť tvoří jen 5 % populace. Proto si na internetu zakládají komunity a seznamují se přes ně.

Naštěstí existují i seznamky pro lesbičky, s kterými se v posledních letech roztrhl pytel. Jako lesbička máte dvě možnosti: zaregistrovat se na seznamku pro lesbičky, nebo si založit profil na běžné seznamce s kategorií Ona hledá ji.

Mají bisexuálové větší šanci na seznámení?

Lidé si myslí, že bisexuálové mají větší šanci na seznámení než heterosexuálové. Není tomu tak. Bisexuálové narážejí na to, že s nimi gayové, lesbičky ani heterosexuálové nechtějí navázat vztah. Přesto byste neměli na seznamovacím profilu lhát o své bisexualitě. Díky tomu se vám ozvou lidé, kterým bisexualita nevadí.

dvě ženy lesbičky se fotí u moře

Známe místa, kde se můžete seznámit bez ohledu na sexuální orientaci

Ať už žijete v maloměstě či velkoměstě, věřte, že i ve vašem okolí bydlí gayové a lesbičky. Jen o nich nevíte. Pokud se s nimi chcete seznámit, víme, kde je najdete:

  • na Facebooku
  • na Instagramu podle hashtagů
  • na Tinderu
  • na online seznamkách
  • na seznamovacích aplikacích
  • v LGBTQ organizacích
  • v místních komunitách
  • na přednáškách
  • v baru pro homosexuály

V běžném životě si všímejte signálů, že má váš nový objev stejnou orientaci jako vy. Zmiňte se o akci pro homosexuály a pozorujte, jak dotyčný či dotyčná reaguje. Nechcete riskovat trapas? Najděte si populární online seznamku a roztřiďte uživatele podle sexuální orientace. Nebo se rovnou přihlaste na gay seznamky a seznamky pro lesbičky. Základem je, abyste se shodli na typu vztahu.

Sdílejte článek na Facebooku a vyjádřete podporu lesbičkám a gayům!

Yellobar

Napsáno

Yellobar

Yellobar.com je seznamkou pro vážný vztah. Je zdarma, žádné měsíční ani registrační poplatky. Vyrobeno v České republice.