4 důvody, proč oslavit rozchod – začněte znovu a lépe

Rozchod vnáší do našich životů bolest. A je jedno, jestli jste se rozešli s partnerem vy nebo on s vámi. Jak se říká, nikdo není po rozchodu vítězem. Rozchod ale značí, že se vztahem nebylo něco v pořádku. Vnímejte rozchod jako důvod k oslavě. Můžete začít znovu a lépe s člověkem, který vás bude milovat. Povíme vám hned čtyři důvody, proč oslavit rozchod.

Oslavte rozchod s dětmi, přáteli i se sousedy

Rozchodem život nekončí. Vše vyléčí čas. Také nesnášíte podobné fráze? Je v nich ale spousta pravdy. Využijte svobodu k osobnímu rozvoji, posilování rodinných vazeb a setkávání s přáteli, třeba 30. května na Den sousedů. Ukažte svým dětem, že rozchodem se ve vztahu k nim nic nemění a uspořádejte pro ně 1. června nezapomenutelný Den dětí. Pokud se i přes podporu blízkých nemůžete s rozchodem vyrovnat, přinášíme vám důvody, proč přestat truchlit:

1. Měli jste s partnerem odlišné hodnoty

Přes růžové brýle si partnera idealizujete. Plánujete si v hlavě svatbu, ale postupně zjišťujete, že partner či partnerka mají odlišné hodnoty a jiné představy o manželství a rodině. Zejména bolestivé je zjištění, že jste byli pro svou polovičku jen rozptýlení. Jednostranná láska ale nestačí k budování dlouhodobého vztahu.

zena-dava-pesti-partnerovi-za-lzi.jpg

2. Partner vás za všechno vinil

Uspěchané svatby často končí rozvodem. Nestačili jste se pořádně poznat a jste rozčarovaní, jakou má partner povahu a jak je nezralý. Problém je, když vás partner neposlouchá a napadá vás, že za všechno můžete vy. Příval negativních emocí vás sráží k zemi. Pomyslné vztahové lano ale nemůžete držet sami. Rozchod byl pro vás úlevou.

3. Čeká na vás lepší partner

Osud má pro vás zajímavější plány a nabízí vám nový start. Bojovali jste ze všech sil, abyste zůstali s někým, kdo nebyl tím pravým partnerem pro vás. Naštěstí jste ten boj prohráli. Ne vždy sami víte, co je pro vás nejlepší. Udělali jste si o partnerovi mylnou představu nebo jste zbytečně zůstávali v toxickém vztahu. Váš život bude díky rozchodu lepší a naplněnější.

zena-a-muz-se-pretahuji-o-lano.jpg

4. Partner si nevážil vaší lásky

Dali jste své drahé polovičce své srdce, opravdu jste ji milovali, ale lásku vám nevracela. Nebojte se, že už byste se nikdy nezamilovali. Pokud jste opravdově milovali, budete opravdově milovat znovu. Minulý partner si však vaší lásky nevážil nebo ji neuměl přijmout. Věřte ve šťastný konec s někým novým a jděte svému štěstí naproti. Třeba na seznamkách.

V dnešní době se lidé seznamují online. Vyberte si seznamku pro vážný vztah a navažte kontakt nenucenou konverzací. Až potkáte někoho nového, dáte nám za pravdu, že rozchod byl správným rozhodnutím. A možná partnerovi za rozchod poděkujete.

Registrujte se na seznamku yellobar.com a potkejte na ní novou lásku.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru