Čas na lásku: 15 tipů na levné romantické rande

Nemáte peníze nazbyt, ale i tak byste rádi vyrazili s partnerem či partnerkou na rande? Ať už se jedná o první schůzku nebo si prostě chcete užít společný čas, máme pro vás 15 skvělých nápadů na rande, které vás bude stát pár korun. A některé dokonce nic!

15 nápadů na levné rande plné zábavy

Levné rande nerovná se nudné rande. Právě naopak! Projděte si naše tipy a zažijte krásné okamžiky jakýkoliv den v týdnu:

  1. Vyrazte na snídani: snídaně je nejdůležitější jídlo dne a navíc vás vyjde levněji než večeře. Co takhle pochutnat si na slanině, míchaných vajíčkách a palačinkách?
  2. Pozorujte západ nebo východ slunce: vydejte se na vyhlídku a sledujte západ či východ slunce. Můžete přitom popíjet čaj nebo kávu z termosky.
  3. Oslavte výročí stylově: seznámili jste se před pár lety? Podívejte se na nejpopulárnější filmy toho roku nebo si poslechněte songy té doby.
  4. Podnikněte túru: není nic lepšího, než se procházet na čerstvém vzduchu v přírodě a mít před sebou nějaký cíl. Cestou objevujte nová místa a nechte se unášet do neznáma.
  5. Navštivte botanickou zahradu: využijte krásného počasí a vydejte se do botanické zahrady, kde můžete sedět venku a relaxovat pohledem na exotické rostliny.
  6. Projděte se historickým centrem města: nic se nevyrovná kávě a příjemné konverzaci. Procházejte se po centru města a popíjejte při tom kávu.
  7. Užijte si koncert v parku: během letní sezóny se často konají v parcích koncerty, na kterých vystupují méně známí, ale talentovaní umělci.
  8. Objevujte naučné stezky: vydejte se po naučné stezce a kochejte se přírodou.žena a muž na levném rande nad jezerem
  9. Relaxujte u rybníka: poslouchejte jemné šplouchání vody a nakrmte kachny kukuřicí, hlávkovým salátem a ovsem.
  10. Uspořádejte piknik: naplánujte piknik v parku nebo na jiném příjemném místě a zahrajte si u toho stolní hry.
  11. Zahrajte si minigolf: vyhledejte slevové akce na minigolf. I bez slevy je ale minigolf dostupnou zábavou.
  12. Půjčte si lodičku: v některých zámeckých parcích si můžete zapůjčit loďku a vyrazit na romantickou plavbu po rybníku.
  13. Projeďte se po cyklotrase: hlavně kolem řek najdete cyklostezky se stánky s občerstvením a s romantickými výhledy na řeku.
  14. Navštivte muzeum: hledejte vstupenky na slevových portálech nebo si kupte zlevněné vstupenky na stránkách muzea. Některá muzea nabízejí od určité hodiny nižší vstupné.
  15. Zdokumentujte váš den: jděte s partnerem či partnerkou tam, kam vás nohy ponesou. Zachyťte na fotkách atmosféru a uvolněnou náladu.
Nastavení Cookies
Přejít nahoru