Jaká je šance, že vyjde rande naslepo?

Domluvili vám přátelé schůzku s někým neznámým? Nebo jste na seznamce narazili na profil s podezřele pěknou fotkou? Na rande naslepo se ukáže, jestli mezi vámi přeskočila jiskra. Jaká je ale pravděpodobnost, že rande naslepo vyjde? Zjistili jsme, jaké máte šance.

Proč lidé zatracují rande naslepo?

Jdete na schůzku a nevíte, kdo vás tam čeká. Chcete věřit ve šťastný konec. V hlavě se vám odehrávají scénáře jako z romantických filmů, které se mění v hororové vize. Pravda je, že rande naslepo je dost rizikové:

  • Dotyčný se vám nebude líbit.
  • Nebudete se líbit dotyčnému.
  • Zjistili jste, že dotyčný dal na profil staré fotky.
  • Dotyčný na rande naslepo nedorazí.
  • O dotyčném nic nevíte – pro ženy je taková schůzka riziková.
  • Nesetkáte se, protože jste si nedomluvili poznávací znamení.

muž a žena na rande naslepo

Rande naslepo: ano nebo ne?

Většina lidí, která zkusila rande naslepo, by na takovou další schůzku nešla. Je vůbec nějaká šance, že potkáte na rande naslepo osudovou lásku?

Pozor na zkreslené vnímání

Nebezpečné je, že si osobu ve virtuálním prostoru idealizujete. Promítáte do ní své představy a přání. Máte pocit, že si po zprávách skvěle rozumíte. Rozmazané fotky vás neodradí. Věříte tomu, že na rande přijde váš vysněný partner či partnerka.

Jenže… Při osobním setkání dochází k vystřízlivění. Nastává šok. Dokonalý partner se vám mění před očima v někoho, koho byste v běžném životě přehlédli.

Najednou dáváte za pravdu článkům, v kterých se uvádí, že až 90 procent lidí nepíše na profilu pravdu. Pokud i přesto chcete jít na rande naslepo, zachovejte si soukromí a anonymitu a naučte se říkat NE.

Rada pro ženy: dámy, buďte na první schůzce opatrné a setkejte se s mužem na bezpečném místě. Požádejte kamarádku, ať vám v určitý čas zavolá, že máte urychleně odjet za nemocným tátou.

muž a žena na rande naslepo u vody

Řekněte přátelům, koho hledáte

Rande naslepo většinou dopadá fiaskem. Málokdy si s někým, koho jste nikdy neviděli, padnete do oka. Zatracujete online seznamky a kamarády, že nedokázali odhadnout, jakého partnera chcete. Proč nepoznali, že nejste kompatibilní? A věděli vůbec, koho hledáte?

Nejprve schůzka přes videohovor, potom v reálu

Hledejte ženy nebo muže na seznamkách, kde najdete profily s reálnými fotkami. Zamiřte na seznamky, na kterých lidé skutečně hledají vztah a lásku.

TIP: Projděte si profily na seznamce Yellobar a domluvte se, že se nejdříve potkáte přes videohovor. Zkontrolujte si na sociálních sítích, že je dotyčný tím, za koho se vydává.

Rande naslepo nemusí dopadnout katastrofálně. Výjimka potvrzuje pravidlo a i na rande naslepo si můžete padnout do oka.

Přihlaste se na seznamku Yellobar a podívejte se, jaké sympatické lidi na ní najdete.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru