Dejte si předsevzetí do nového roku: zamilujte se

Nový rok je ideálním časem k tomu, abyste si ujasnili priority a stanovili životní cíle. Najednou máte 365 dní na to, abyste využili nové příležitosti. Co byste řekli tomu, kdybyste měli v příštím roce novou známost a prožili příběh jako z romantického filmu? Pokud jste si i vy dali předsevzetí, že si najdete nového partnera, nenechte si ujít tento článek!

Nový začátek vztahu v novém roce? A proč ne?

Ve 21. století je seznamování rychlejší. Odráží to současný trend doby, kdy lidé nechtějí ztrácet čas. Představte si, že jdete o vánočních svátcích na online seznamku. Během jednoho dne si vyměníte s lidmi pár zpráv a další den si s nimi domluvíte rande. Pro někoho to může být rychlé, ale osobní setkání nic nenahradí.

POZOR: Přes zprávy projektujete do člověka svá přání. Když se setkáte až po týdnech psaní, můžete zažít velké zklamání: nová známost nebude taková, jakou jste si ji představovali.

žena a muž na silvestrovském rande

Domluvte si rande ještě na Silvestra

Domluvte si rande na poslední dny roku nebo rovnou na Silvestra. Možná budete vstupovat do nového roku s hřejivým pocitem, že jste potkali fajn člověka. Další týdny ukážou, jestli to byla trefa do černého. Za zkoušku nic nedáte – koneckonců nemáte co ztratit.

Uvolněná silvestrovská nálada navíc boří zábrany a svádí k půlnočnímu polibku. Nemusíte se ale s člověkem ze seznamky setkávat až večer. Domluvte si odpolední rande a uvidíte, jestli se budete chtít setkat ještě večer. Silvestrovský den je ideální k tomu, abyste se ženy či muže zeptali, jaká si dal předsevzetí do příštího roku. Zjistíte tak, jestli chce dotyčný to samé co vy.

Předsevzetí být pozitivní – určitě vás čeká něco nového

Kdybyste se lidí zeptali, jestli by chtěli partnera s pozitivním nebo negativním myšlením, jednomyslně by se shodli, že s pozitivním. Zapomeňte o silvestrovském rande na všechny životní neúspěchy a pády. Je čas přeladit myšlení a nechat ze sebe vyzařovat pozitivní energii. Když budete v pohodě a budete brát problémy s nadhledem, naskytne se vám více příležitostí k seznámení.

žena a muž na silvestrovském rande

Kde prožijete nejlepší silvestrovské rande?

Silvestr je skvělý čas na to, abyste se zamysleli nad minulostí a budoucností. A příležitostí, abyste vstoupili do nového roku s někým novým. Dohodněte se s uživatelem ze seznamky, že se sejdete. Příštího Silvestra třeba budete slavit první výročí. Kam se vydat na silvestrovské rande?

  • Zúčastněte se silvestrovské party.
  • Zabruslete si na kluzišti.
  • Rezervujte si zážitkovou večeři při svíčkách.
  • Procházejte se osvětleným městem a bavte se o svých novoročních předsevzetích.
  • Jděte do kina na film se silvestrovskou tématikou.
  • Relaxujte v kavárně u horkého punče.
  • Projděte se zahradnictvím s vánoční výzdobou.

Chcete zažít silvestrovské rande? Přihlaste se na seznamku pro vážný vztah Yellobar a poznejte nové lidi. Silvestr může začít!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru