zenu-opalujici-se-na-plazi-oslovil-muz.jpg

Závidíte přátelům, že umí oslovit neznámou ženu? Přestaňte se stydět a zariskujte – přinejhorším vás žena odmítne. Úspěch tkví v tom, že budete chodit na místa, kde se snadno seznámíte. Přinášíme vám 5 tipů, jak oslovit ženu a zpestřit si letní dny novým vztahem.

Seznamte se online či offline

Marně přemýšlíte, kde se seznámit s ženami a jak je oslovit? Nejspíš vás uklidní fakt, že lásku najdete i offline. Online seznamky vám sice usnadní práci, ale nemáte záruku, že žena bude vypadat jako na fotkách. Většina párů se stejně pozná v reálném světě na reálných místech. Inspirujte se od nich, kde se seznámili:

1. Letní dovolená: přeje lásce

Po několika měsících omezení se svět opět těší z cestování. Letní dovolená je skvělou příležitostí, jak poznat nové lidi. A co si budeme říkat, na dovolené v zahraničí ztrácíme zábrany a lehce se seznamujeme. Svobodné ženy potkáte na každém kroku v hotelu, centrech letovisek, baru i na pláži.

muz-oslovil-zenu-vencici-psa.jpg

2. Venkovní aktivity: dejte si do těla ve dvou

Léto je kouzelné v tom, že si můžete vyjet po okolí na kole i na bruslích. Na udržovaných městských cestách se to hemží běžci a všude je pořádný šrumec. Nebyla by paráda seznámit s ženou, která také miluje sport? Přidejte se ke sportující ženě, nahoďte téma o jejím oblíbeném sportu a začněte sportovat spolu.

3. Venčení psa: přitáhněte pozornost svým mazlíčkem

Jděte na procházku se svým domácím mazlíčkem a dejte se do řeči s dalšími pejskaři. Psí miláčci jsou vděčným tématem k hovoru a můžete si vyprávět veselé historky, které jste zažili se čtyřnohými kamarády. Je ale třeba poznamenat, že pes s vámi zůstane do konce svého života, ale ženy obvykle z vašeho života odejdou.

4. Seznámení přes přátele: poznejte kamarádky přátel

Bez dobrých přátel je život nudný a osamělý. Přes své přátele se navíc seznámíte s novými ženami a možná se z jednoho setkání vyvine začátek vztahu. Jakmile získáte jednoho dobrého kamaráda, je pravděpodobné, že má další přátele, které časem poznáte.

muz-svadi-zenu.jpg

5. A v neposlední řadě… online seznamky

Byla by škoda nezmínit se o seznamkách. Doba pokročila a seznamovací inzeráty v novinách spolkl zub času a internetové seznamky a seznamovací aplikace. Lidé s životními zkušenostmi se registrují na seznamky pro vážný vztah. Po pár zprávách můžete online seznamování přesunout do kavárny, abyste zjistili, jestli jiskra přeskočí i při osobním setkání.

Jak oslovit ženu?

Na závěr máme pro vás tipy, jak oslovit ženu a zaujmout ji. Jste připraveni na dávku rad?

  • Zbavte se strachu z oslovení pravidelným tréninkem.
  • Přibližujte se k ženě pomalu a nevyděste ji prudkými pohyby.
  • Oslovte ženu na veřejném místě, ať se vás nebojí.
  • Nečekejte na vhodnější příležitost a oslovte ženu hned.
  • Oslovte ženu hlasitě, ať vás nepřeslechne.
  • Zaujměte ženu neverbální řečí těla.
  • Nezvěte ženu hned na schůzku a nechte věci plynout.

Pokud seznámení nevyjde, nenechte se odradit a oslovte další ženu. Pamatujte, že nemáte co ztratit a naopak můžete poznat lásku svého života.

Registrujte se na seznamku yellobar.com a najděte na ní ženu svého srdce.

Yellobar

Napsáno

Yellobar

Yellobar.com je seznamkou pro vážný vztah. Je zdarma, žádné měsíční ani registrační poplatky. Vyrobeno v České republice.