Milostné zlozvyky, kterých se dopouštíte při seznamování a ve vztazích

Zoufáte si, že nemůžete najít partnera či partnerku na celý život? Dáváte do nového vztahu tolik energie a nadějí, ale nakonec to nevyjde? My lidé často opakujeme naučené vzorce chování. A stále si hledáme stejné typy partnerů. Dopouštíme se milostných zlozvyků, které sami nevidíme.

Milostné zlozvyky, kterých se dopouštíte ve vztazích

  • Vyjděte ze začarovaného kruhu a buďte šťastní. Dejte si za cíl, že od 5. 10., na Mezinárodní den úsměvu, se začnete dívat na svůj život pozitivně.

1. Milostný zlozvyk: popichujete partnera

Dobíráte si svého partnera? Někdy to nadělá více škody než užitku. Pro partnera může být vaše popichování a narážky důvodem k tomu, že se před vámi uzavře nebo začne být pasivně agresivní.

2. Milostný zlozvyk: neumíte partnera ocenit

Pokud jste s někým delší dobu ve vztahu, najednou přehlížíte drobná gesta lásky a zlenivíte. Partner může mít pocit, že ho za nic nepochválíte, neoceníte ho a nezajímáte se o jeho problémy.

3. Milostný zlozvyk: jste příliš času online

Chytré telefony poškozují vztahy. Je vědecky prokázáno, že partner žárlí na telefon, na kterém trávíte příliš volného času. Vztah trpí, i když nezdravě hrajete hry nebo se díváte na televizi.

žena a muž se drží za ruce na ulici

4. Milostný zlozvyk: jste příliš kritičtí

Nikdo nemá rád, když ho někdo kritizuje – ani váš partner. Nikdy štiplavě nekomentujte jeho vzhled, neshazujte jeho práci a nepomlouvejte jeho kamarády či kamarádky.

5. Milostný zlozvyk: nosíte si práci domů

Někdy je těžké přepnout mozek na režim domov, klid a odpočinek. Pokud se vám hromadí práce a musíte ji dohánět ve svém volném čase, může mít partner pocit, že si na něj nechcete udělat čas.

Milostné zlozvyky, kterých se dopouštíte při seznamování

Milostných zlozvyků se někdy dopouštíte při hledání partnera, seznamování a randění:

  • Vyhledáváte stejné typy partnerů.
  • Zamilováváte se do zadaných osob.
  • Vybíráte si partnery, které musíte zachraňovat.
  • Stavíte partnera na první místo.
  • Skáčete ze vztahu do vztahu.
  • Stěžujete si novému objevu na minulé vztahy.
  • Máte nerealistická očekávání.
  • Nechcete dělat kompromisy ve svých nárocích.
žena a muž se líbají v podzimním parku

Vezměte seznamování z jiného konce

Nejprve si musíte uvědomit, jaké milostné zlozvyky vám kazí partnerství a čím odrazujete potenciální partnery.

  • Začněte nanovo a s čistým štítem: až půjdete na seznamku, seznamte se s novými typy mužů a žen a stanovte si jiné priority. Nejprve vyberte seznamku, kde najdete funkční vztah. Poté vytvořte profil, v kterém buďte upřímní. Nakonec oslovte protějšky a začněte je poznávat.

Seznamek pro vážný vztah je méně než flirt seznamek. Na seznamce Yellobar se nemusíte bát lidí, kteří hledají povrchní vztahy. Proto:

  • Registrujte se na seznamku com a poznejte bezvadné muže a ženy.
Nastavení Cookies
Přejít nahoru