Velká láska nemusí vzplanout na prvním rande: seznamte se a randěte pomalu!

Lidskou podstatou je socializovat se s ostatními, intimně se propojit a nalézt lásku. Mnozí z nás hledají spojení v romantických vztazích. V této uspěchané době je ale těžké vybudovat pevný vztah, který vydrží. Lásku na prvním rande neobjeví všichni! Randěte pomalu! Díky tomu protějšek lépe poznáte a zamilujete se do jeho osobnosti a povahy.

Velká láska vzplane časem

Kdo by nechtěl zažít vzplanutí na prvním rande? Okamžitě se zamilovat a vědět, že jsme našli toho pravého či pravou? Nenechte se ale zmást hollywoodskými filmy. Velká láska a vášeň nemusí vzplanout na prvním ani na druhém rande. Chcete skutečně najít smysluplný vztah? Vyzkoušejte pomalé randění!

žena a muž se seznamují a poznávají

Proč vlastně randit pomalu?

Pomalé randění spočívá v tom, že se hned fyzicky nesbližujete, ale začnou vás propojovat věci, které pro oba něco znamenají. Soustředíte se na to, abyste se lépe poznali a odkrýváte své pravé já. Pokud jste dosud používali seznamovací aplikace a pouštěli se do vztahů po hlavě, může to být pro vás něco nového. Nejprve totiž zjistíte, co vám na druhém imponuje.

FAKTA: Pomalé randění je o vědomém a hlubším poznávání druhého člověka, který vás zajímá a se kterým chcete vybudovat pevný vztah. Nesoustředíte se na vzhled, ale bavíte se o různých tématech a mluvíte o věcech, které jsou pro vás klíčová: rodina, práce, cestování, zájmy, cíle, přátelé…

Tímto způsobem se spojíte s člověkem na hlubší úrovni a vytvoříte solidní základy nového vztahu, který nebude rezonovat jen na fyzické úrovni.

Co musíte vědět o pomalém randění?

Pomalé randění zvyšuje šance, že najdete ideálního partnera. Zároveň tím měníte pohled sami na sebe a na vztahy. Moderní technologie vás naučily vnímat seznamování na fyzické úrovni. Naopak pomalé randění vás vrací zpět k pravým hodnotám a staví sex na druhou kolej.

žena a muž na rande ve vířivce

Znáte výhody pomalého randění?

  • Máte víc času soustředit se na osobnost toho druhého.
  • Dáváte si čas na intimní sbližování.
  • Nesoustředíte se jen na fyzickou přitažlivost.
  • Zvyšujete své šance, že najdete partnera s podobnými hodnotami a cíli.
  • Začnete chodit na schůzky lépe naladěni.
  • Uvědomíte si, co v lásce skutečně hledáte.
  • Eliminujete zklamání – pokud zjistíte, že partner pro vás není tím pravým, nemáte čeho litovat.
  • Prozkoumáte vaše vzorce chování ve vztazích a pochopíte, proč vám minulé vztahy nefungovaly. Díky tomu se posunete vpřed.
  • Navážete kontakt s lidmi, kteří také chtějí postupné sbližování a pomalé randění.

POZOR: Pomalé randění neznamená, že se musíte seznamovat jen s jednou osobou. Je zcela v pořádku, když zůstanete otevřeni dalším možnostem. Poznejte se s více lidmi a pochopte, co je pro vás opravdu důležité.

Omezte svůj čas na seznamovacích aplikací a poznejte lidi na seznamce Yellobar. Přihlaste se a povídejte si s lidmi, kteří nespěchají na sex a chtějí vás lépe poznat.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru