10 podivných věcí, které dělají muži na online seznamkách

Pokusili jste se někdy seznámit na seznamce, ale zarazilo vás chování některých lidí? Provázelo vás překvapení z chování některých lidí? Dnes se zaměříme konkrétně na muže, kterých je na seznamkách víc než žen. Jaké podivné věci dělají muži na online seznamkách a jak tím odrazují nové známosti? Pánové, tímto seznamem se rozhodně neřiďte!

1. podivnost: Hned se do vás zamilují

Sotva jste se seznámili s mužem a už plánuje společný život a tvrdí, že se do vás zamiloval. Takoví muži hledají na seznamkách budoucí manželku, ale neuvědomují si, že každý vztah potřebuje čas.

2. podivnost: Rovnou vás pozvou k sobě domů

Někteří muži navazují na seznamkách krátkodobé románky k uspokojení svých tužeb. Poté, co vám položí pár zdvořilostních otázek, přejdou k věci a zeptají se vás, jestli máte zájem o sex na jednu noc. Pokud odmítnete, zmizí z vašeho života stejně rychle jako pára nad hrncem.

3. podivnost: Tvrdí, že jsou svobodní

Někteří muži na online seznamkách mají ženu a děti, ale není to pro ně žádnou překážkou. Často narazíte na profily, na kterých nenajdete rodinný stav ani jakékoliv další informace. A co je ještě horší, někteří vám bezostyšně tvrdí, že sice s někým žijí, ale už jim to delší dobu neklape a brzy se rozvedou.

Poznatek ze života: NIKDY to neudělají. NIKDY se nerozvedou.

4. podivnost: Posílají hanbaté fotky

Ještě jste si ani nenapsali a už vám po zprávách posílají fotku svého přirození nebo porno fotky. Otázkou zůstává, jestli si muži skutečně myslí, že ženy vzrušují fotky jejich intimních partií.

polonahý muž rozesílá na seznamce hanbaté fotky

5. podivnost: Líbají si svaly

Selfie z posilovny, záběr na břišní svaly a polibek na biceps… Tito muži evidentně zbožňují svoje tělo. Zdá se, že milují sami sebe víc než kohokoliv jiného a nedokážou milovat jiné lidi.

6. podivnost: Stalkují vás

Ono nestačí, že se do vás někteří muži zamilují na první schůzce. Oni vás dokonce stalkují. Sledují vás na sociálních sítích, kontrolují váš online status a posílají vám desítky zpráv denně.

Poznatek ze života: Někdo by jim měl vysvětlit, že takhle ženu neuženou.

7. podivnost: Oslovují mnohem mladší ženy

Dostáváte zprávy od někoho, kdo by mohl být váš otec… Kde se v mužích bere sebevědomí, že toužíte po starším muži? A proč si myslí, že vás budou přitahovat?

muž vydávající se za někoho jiného

8. podivnost: Vydávají se za někoho jiného

Proč neudělat z nezaměstnaného a neupraveného muže pohledného manažera? Muži rádi vystupují na seznamkách pod jinou identitou a ubírají si věk. Při osobním setkání zjistíte, že je to úplně jiná osoba, než ta, se kterou jste si psali.

9. podivnost: Rozesílají stejné zprávy všem

Muži jsou často líní a bez špetky kreativity. Důkazem je fakt, že rozesílají stejnou zprávu vícero ženám. Bohužel si neuvědomují, že si kamarádky o mužích ze seznamky povídají a takové muže řadí mezi zoufalce, kteří to zkoušejí na každou ženu.

10. podivnost: Pletou si online seznamku se supermarketem

Spousta mužů chodí na seznamky s představou, jak by měla vypadat ideální partnerka. Drží se svého scénáře a hledají ženu, která by byla odrazem jejich mužského JÁ: holku do nepohody, sportovní typ, bezdětnou, milující psy… Seznam je nekonečný a ženy mohou jen doufat, že se neobjeví v hledáčku těchto mužů.

Zkuste seznamku Yellobar, kde je seznamování ještě v pořádku. Přihlaste se a domluvte si romantické rande!

Nastavení Cookies
Přejít nahoru