muž a žena na silvestrovském rande

Také se vám líbí myšlenka, že to špatné necháte v minulém roce a vykročíte do nového roku pravou nohou? Změňte svůj život k lepšímu a využijte poslední den v roce k seznámení. Naplánujte si první rande s někým, kdo vám padnul na seznamce do oka. Přivítejte nový rok s tím, že něco končí a něco hezkého začíná.

Novoroční předsevzetí? Zamilovat se

Zamilovat se – i s tímhle předsevzetím vstupují do nového roku osamocení lidé. Doufají, že se rozloučí se single životem a začnou něco nového půlnočním polibkem. Připadá vám to jako z nějakého filmu? Není to nemožné. Právě na konci roku jsou lidé otevřeni něčemu novému. Hlavně lásce. Seznamte se na online seznamkách a domluvte si rande, aby byl nový rok plný lásky a romantiky.

1. krok: Seznamte se – třeba online

Na internetových seznamkách se to ke konci roku hemží osamělými dušemi. Lidé se ke konci roku registrují na seznamky, které skutečně fungují: mají s nimi dobré zkušenosti nebo dali na doporučení přátel. Mezi TOP seznamky patří česká seznamka Yellobar, na které najdete novou známost a přátelství.

žena s mužem na romantickém silvestrovském rande

2. krok: Domluvte si romantické rande na Silvestra

Přeskočme období, kdy se s někým seznamujete online. Jste už ve fázi, kdy si domlouváte rande. A proč ne na Silvestra? Přestaňte si posílat dlouhé zprávy a poznejte se osobně. Vystupte ze své komfortní zóny a sejděte se poslední den roku.

3. krok: Navrhněte, kde se potkáte

Připadá vám, že je na Silvestra ve všech restauracích a barech chaos a hluk? Naplánujte si první rande na místech, kde se můžete poznávat:

TIP na netradiční silvestrovské rande v muzeu či galerii

Nemusíte se scházet až večer. Naplánujte si první rande v muzeu nebo galerii. Výhodou je, že nemusíte pracně vymýšlet témata k hovoru – vše kolem vás bude nesmírně zajímavé a inspirativní.

TIP na silvestrovské posezení v kavárně

Ukažte, kam rádi chodíte. Pozvěte ženu či muže do své oblíbené kavárny. Na oplátku jděte do kavárny, kam chodí ráda vaše nová známost. Stihnete to hravě v jednom odpoledni.

TIP na pohodovou silvestrovskou procházku parkem

Parky ožívají příslibem nového roku. Projděte se po zimním parku a doneste veverkám, kachnám a labutím nějaké dobroty.

žena a muž na silvestrovském rande

4. krok: Co dál?

První rande máte za sebou a možná vás čeká druhé rande hned před silvestrovskými oslavami. Nechte se na přelomu starého a nového roku překvapit, jestli vytvoříte pár. Na Nový rok pošlete své známosti zprávu, že rande bylo fajn. Atmosféra nového roku přiživuje hlad po lásce. A toho musíte využít.

První rande na Silvestra není pro každého. Někomu může být taková schůzka proti srsti. Zeptejte se nové známosti, jak to cítí. Sejděte se pár dní před koncem roku a zjistěte, jestli mezi vámi přeskočila jiskra. Pokud ano, pak vám nic nebrání naplánovat si rande právě na Silvestra.

Přihlaste se na seznamku Yellobar a najděte nového partnera či partnerku, než odbije na Silvestra půlnoc.

Yellobar

Napsáno

Yellobar

Yellobar.com je seznamkou pro vážný vztah. Je zdarma, žádné měsíční ani registrační poplatky. Vyrobeno v České republice.