První rande z pohledu muže a ženy: čeho si všímáme na partnerovi?

Kdo by neznal otřepanou frázi, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše? U randění to platí dvojnásob. Ženy si všímají na prvním rande jiných věcí než muži. Rozuzlete s námi tajemství prvního rande z pohledu muže a ženy.

První rande z pohledu ženy…

… aneb buďte Muži s velkým M!

1. Ženy říkají: chceme, aby iniciativu převzal muž

Přestože se ve společnosti mluví o rovnosti pohlaví, ženy tajně sní o muži, který dodržuje pravidla etikety a který se k nim bude chovat asertivně.

2. Ženy říkají: muž je pod naším drobnohledem

Neznáme ženu, která by toto tvrzení nepotvrdila. Ženy nadhodnocují sebemenší poznámku, aby zjistily, jestli má o ně muž skutečně zájem. Ženy mapují vše – jak se s nimi muž rozloučil nebo za jak dlouho odpověděl na zprávu.

3. Ženy říkají: neudržíme tajemství

Ať už rande dopadlo na jedničku nebo ne, ženy se okamžitě musí svěřit svým kamarádkám. Prozradí jim veškeré detaily z rande včetně toho, co muž na schůzce říkal. Kamarádky se dozví, jak vypadali jeho boty i kolik drinků vypil. Pokud rande nedopadlo dobře, hledají ženy u přátel ujištění, že byl problém v muži.

4. Ženy říkají: chceme naplánovat druhé rande

Na prvním rande jste se seznámili a nastává otázka, jestli se ještě vidět. Pokud ženám padl muž do oka, očekávají od něj, že navrhne druhé rande ihned po prvním rande. Co když to chlap neudělá? Úzkostné ženy se budou bát, že muž o ně nemá zájem.

Ženy si všímají, jak je muž galantní, jestli říká upřímné komplimenty a jak moc mluví o sobě. Analyzují, jestli je muž poslouchá a mapují jeho hygienické návyky.

 První rande z pohledu muže…

… aneb mluvte narovinu!

1. Muži říkají: potřebujeme přímočaré jednání

Muži neříkají přátelům tolik podrobností z rande jako ženy. Potřebují ale přímočaré jednání. Stačí, když žena napíše jednoduchou zprávu, že se dobře bavila a bylo jí fajn. Muži pak nemají problém pozvat ženu na druhé rande.

2. Muži říkají: neřešíme zprávy a nevkládáme do nich emoce

Muži ženy tolik neanalyzují ani nepřemýšlí, jaké zprávy a kdy pošlou. Ženy by si měly zapamatovat, že zprávy nejsou ukazatelem toho, jak se muži cítí. Muži raději ženě zavolají, než aby jí posílali desítky zpráv.

3. Muži říkají: hledáme iniciativní ženy

Na první schůzce muži sledují, nakolik jsou ženy iniciativní a sebevědomé. I když rádi dávají najevo svou dominanci, hledají sebevědomé ženy, které se nebojí udělat první krk.

4. Muži říkají: chceme nedostupnou ženu

Muži milují všechno, co je nedosažitelné. I ženy. Nedostupné ženy jsou pro ně velkou výzvou. Zaměřují se na cíl, a tím je získat ženu. Dráždí je, když žena nemá pokaždé čas a žije si svým životem.

Muži si všímají, jak se žena chová ve společnosti a jestli má smysl pro humor. Vyhodnocují, jestli mezi nimi přeskočila jiskra.

Přihlaste se na seznamku Yellobar a poznejte galantní muže a sebevědomé ženy. Třeba přeskočí ona pomyslná jiskra.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru