Toužíte po cestování ve dvou? Najděte parťáka na seznamce

Jste sami a nemáte s kým jezdit na výlety a dovolené. A teď ruku na srdce – udělali jste všechno pro to, abyste to změnili? Opusťte svou komfortní zónu, vrhněte se do online světa a využijte moc internetových seznamek. Poznáte lidi, které byste běžně nepotkali. Kde najdete akčního parťáka a možná i osudovou lásku se smyslem pro dobrodružství?

Parťák do nepohody na cestovatelské seznamce

Seznamky jsou místem netušených možností. Najdete na nich kromě lásky také spolubydlící, přátele do nepohody a parťáky na cestování. Filtrujte na cestovatelské seznamce inzeráty podle destinací, termínů a způsobu dopravy. Vyberte si k sobě ženu nebo muže a ušetřete za společný pokoj. Na cestovatelských seznamkách se dalo dohromady mnoho párů – budete mezi nimi i vy?

Vášniví cestovatelé na seznamkách pro vážný vztah

Cestovatelské seznamky fungují na principu běžných online seznamek. Proč se tedy nevydat na běžné seznamky pro singles? Třeba zrovna váš soused přemýšlí, s kým by jel na dovolenou. Napište do svého profilu, kam byste odcestovali a zároveň jakého hledáte partnera. Filtrujte uživatele podle zálib a oslovte lidi s podobnými cestovatelskými plány.

mu-a-zena-odpocivaji-na-plazi.jpg

Lajkujte cestovatelské skupiny na Facebooku

Facebook pomohl v seznamování milionům uživatelů. Přidejte se do komunit cestovatelů, kteří k sobě hledají parťáky – a někdy z toho vzplane láska. Zadejte si do lupy spolucestování a projděte si jednotlivé skupiny. Čeští cestovatelé se hojně shromažďují ve skupinách se zaměřením na cestovatelské seznamky a vkládají své zkušenosti, příběhy a rady. Nezáleží na tom, jestli chcete do zámeckého wellness hotelu, na rakouské ferraty, do Řecka k moři nebo do Říma za poznáním. Na váš příspěvek zareagují desítky lidí.

Zavítejte na cestovatelské weby

Existuje několik aplikací a cestovatelských webů, přes které si naplánujete cestu a vyberete si někoho k sobě. Pokud nechcete vytvářet inzerát nebo diskusní vlákno, projděte si aktuální nabídky a dohodněte se na seznamovací procházce. Nenechte se odradit vzdáleností a trvejte na osobním setkání. Na schůzce řekněte, jak si představujete cestu a zjistěte, jestli má spolucestující podobné představy.

dve-divky-odpocivaji-u-jezera.jpg

Proč jsou dva lepší než jeden?

Léto je za dveřmi a krásné počasí vybízí k cestování. Sdílejte své zážitky s dalším člověkem, protože cestování ve dvou má tyhle výhody:

  • rozdělíte si náklady na cestu a za ubytování
  • vzájemně se doplňujete: jeden se vyzná v mapách, druhý umí anglicky
  • jistíte se pro případ nebezpečí
  • máte se na koho spolehnout
  • naučíte se trpělivosti a kompromisu
  • budete mít někoho, kdo posune vaše hranice
  • posílíte přátelské / partnerské pouto

Společné zážitky vám nikdo nevezme. Možná navážete doživotní přátelství, možná se stanete partnery. Na cestách se může udát cokoliv a každá dobrá i krizová situace vás stmelí.

Jděte na seznamku yellobar.com a najděte na ní spolucestovatele či nového partnera.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru