Vylaďte svůj profil na seznamce a zamilujte se v létě

Najděte si nového partnera či partnerku a užijte si romantické léto. Podnikejte výlety ve dvou a zaleťte si na sklonku léta na společnou dovolenou. Jenže kde hledat? Nabízí se různé online seznamky, s kterými mají Češi bohaté zkušenosti. Jak na nich zaujmout svým profilem, aby se vám ozvali ti správní partneři?

3 cenné rady, jak na dokonalý profil

Udělejte dobrý první dojem. Pohrajte si s profilem a dodejte mu šťávu. Dosáhněte toho, aby se lidé na váš profil vraceli nebo vám rovnou napsali. Zkuste se držet následujícího manuálu a letní seznámení dopadne na jedničku.

1. Vyplňte profil od A do Z

Profil je vaší vizitkou. Vyplňte v profilu všechno, co jen můžete. Odpovězte na otázky, prozraďte své zájmy a bez ostychu napište požadavky na partnera. Pokud jste kreativní, uveďte v profilu zajímavé informace o sobě a odlište se od ostatních nápaditými myšlenkami. Buďte otevření, ale nedělejte se lepšími. Upřímnost je pro seznámení stěžejním pilířem.

zena-si-dela-selfie-fotku-na-svuj-profil.jpg

2.  Ukažte svou tvář

  • „Nedám tam žádnou fotku, abych měl(a) větší šance na seznámení.“
  • „Nedám tam fotku, nejsem dost atraktivní. Nikdo mi pak nenapíše.“

Také se vám honí hlavou podobné myšlenky? Ve skutečnosti si tím škodíte. Poproste svého dobrého přítele, ať vás nafotí a užijte si to s dobrou náladou a s úsměvem od ucha k uchu. Nahrajte na svůj profil fotku a alespoň jednu fotku s detailem obličeje a postavy. Nebudete tak ztrácet čas s lidmi, kteří by při osobním setkání ztratili zájem. Na profilu mějte maximálně 10 až 12 aktuálních fotek, ať uživatele seznamek nenudíte přeplněným albem.

3. Odpovídejte vtipně

Léto přináší spoustu témat k hovoru i psané komunikaci. Zaujměte hned první zprávou – ať už píšete jako první nebo někomu odepisujete. Položte otázku, na kterou se nedá odpovědět „ano“ nebo „ne“. Sami se nikdy nesnižujte ke všeobecným odpovědím. Vypadalo by to, že se nesnažíte a máte malou fantazii. Neptejte se na věci, na které dostanete od všech podobné odpovědi, například: jakého hledáš partnera? Dejte do otázek a odpovědí kus sebe a myslete na to, že profil zrcadlí vaši osobnost a život.

zamilovany-par-odpociva-v-trave.jpg

Seznamka pro vážný vztah osvěží léto dávkou lásky a romantiky

Seznamte se třeba teď hned na online seznamce. Nenechte se odradit nezdary ani špatnými zkušenostmi vašich přátel. Ujasněte si, na jaké seznamce budete hledat vážný vztah. Seznamka yellobar.com funguje jako spolehlivé síto na podvodníky a lidi, kteří chtějí jen sex. Vážný vztah vám vnese do života stabilitu a jistotu a ne jen vzpomínku na jednu pomíjivou noc. Navíc v létě poznáte partnera v různých situacích, které vám o něm hodně prozradí. Nezapomeňte proto na tato pravidla:

  • seznamka pro vážný vztah vám skutečně pomůže najít trvalý vztah
  • udělejte si čas na založení profilu
  • neodrazujte partnery nářky na svůj život
  • neuvádějte do profilu osobní informace, ať už telefonní číslo nebo adresu
  • nepište příliš dlouhý popis profilu
  • zkontrolujte si po sobě gramatiku
  • zveřejněte nějaký neotřelý koníček
  • neupravuje své fotky
  • nebuďte příliš nároční
  • poučte se z chyb na ostatních profilech
  • zabodujte důvtipem

Sdílejte článek na Facebooku a pomozte najít přátelům letní lásku. V létě by neměl být nikdo sám a už vůbec ne bez lásky, pohlazení a milování.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru