žena dělá chyby při online seznamování

Máte pocit, že kdo se neseznamuje online, nedrží krok s dobou? Pravdou je, že všechny generace se více či méně seznamují přes internet. Ne každý si ale uvědomuje, jaká jsou nepsaná pravidla na seznamkách. Projděte si, jakých nejčastějších chyb se dopouštíme při seznamování ve virtuálním prostředí.

Chyby, které děláme na online seznamkách

Najít životního partnera či partnerku není lehký úkol, ale ani nemožný. Pokud vám vztahy stále nevychází, podívejte se, kterých chyb se při online seznamování pravděpodobně dopouštíte a jak to změnit.

1. Oslovujete každou ženu / muže

Máte pocit, že čím více lidí oslovíte, tím máte větší šance na seznámení? Výzkum ale naznačuje, že takový přístup působí na lidi sebestředně až agresivně. Zejména muži se pak diví, že jim krásné ženy neodpoví.

ZKUSTE TOHLE: méně filtrujte uživatele: oslovte ženy nebo muže, kteří nejsou na první pohled váš typ, ale kteří jsou pro vás dosažitelní.

2. Působíte negativně

„Nechci kuřáka.“

„Nechci nevěrníka.“

„Nechci ženu s dětmi.“

„Nechci rozmazlenou ženu z města.“

Jak by na vás takové výroky na profilech působily? Jděte na to chytře: zmiňte se o vlastnostech, které by se vám na partnerovi líbili.

3. Uvádíte sexuální preference

Když na svém profilu uvedete, co máte rádi v posteli, ostatní lidé si mohou myslet, že vám jde jen o sex. Intimní sdělení rozhodně nepatří na seriózní profil.

žena se seznamuje na online seznamce

4. Zveřejňujete nelichotivé fotky

Věděli jste, že při focení s bleskem vypadáte na fotkách o sedm let starší a vystoupí vám vrásky a pigmentové skvrny? Nafoťte si profilové fotografie ve světle pozdního odpoledne, kdy vás obklopuje měkké a přirozené světlo, které každému lichotí.

5. Kladete důraz na krásu

Tento bod se týká hlavně mužů: píšete ženám, jak jsou krásné a sexy? Zpomalte. Muži, kteří se soustředí na vzhled, dostávají odpovědi jen sporadicky. Ženy mají pocit, že se zajímáte pouze o jejich vizáž a že nemáte zájem poznat je takové, jaké doopravdy jsou.

6. Nenapsali jste nic o sobě

Je skvělé, že na svém profilu uvádíte, jakého hledáte partnera. Ale co vy? Co takhle sdílet něco o sobě? Dejte ostatním najevo, co od seznámení čekáte, kdo jste a jaké máte hodnoty.

PROTO: Ujistěte se, že máte na svém profilu informace, které chcete znát o druhých. Povězte všem, co vás baví, jaký jste člověk, a koho hledáte.

muž se seznamuje online

Bonus na závěr: jakých dalších chyb se při online seznamování dopouštíme?

  • Trvá vám dlouho, než si domluvíte rande.
  • Nemáte na profilu fotky, které ukazují celé tělo a detail obličeje.
  • V soukromých zprávách nereagujete na věci, které má uživatel na profilu.
  • Ptáte se lidí na seznamce, proč vám neodpovídají.
  • Zůstáváte v anonymitě.
  • Přeskakujete z jedné seznamky na druhou.

Připojte se ke komunitě na seznamce Yellobar a objevte, jak může být seznamování zábavné a vzrušující. Vyhněte se nejčastějším chybám a užijte si chatování s ostatními lidmi.

Yellobar

Napsáno

Yellobar

Yellobar.com je seznamkou pro vážný vztah. Je zdarma, žádné měsíční ani registrační poplatky. Vyrobeno v České republice.