Nalaďte se na lásku: 5 nejlepších míst, kde se seznámíte v létě

Léto je perfektní období pro cestování a poznávání nových lidí. Pokud jste singl, máte během léta skvělou příležitost se seznámit. Lidé v tomto období hledají dlouhodobý vztah a dávají přednost osobnímu seznámení před online seznamkami. Podívejte se na nejlepší tipy, kde se v létě seznámit!

Od seznamek k letním akcím

Je léto, a byla by škoda, abyste strávili čas u seznamovacích aplikací. „Léto je nejlepším časem k seznamování, protože potkáte více lidí,“ souhlasí koučka a expertka na vztahy Sami Wunderová.

A právě teď vám přinášíme tipy na nejlepší místa, kde se zaručeně seznámíte:

1. Seznámení u vody

Jakmile teploty přesáhnou magickou třicítku, většina z nás míří k vodě. Na plážích a koupalištích máte šanci narazit na někoho sympatického: ať už na rozvedeného muže s dětmi nebo mladou ženu, která si čte knihu.

TIP: Spousta nezadaných lidí chodí na pláž sami, hlavně po práci. To je pro vás šance se seznámit a popovídat si.

starší žena a muž seznámení v létě

2. Seznámení na dovolené

Dovolená u moře je ošemetná v tom, že se můžete zamilovat, ale letní láska s návratem skončí. Zkuste si tentokrát naplánovat dovolenou nebo prodloužený víkend v Česku. Vyrazte sami nebo s přáteli a spojte dovolenou se seznamováním.

TIP: Naplánujte si během dovolené rande. Podívejte se na online seznamky a aplikace a zjistěte, kdo se chce v blízkém okolí seznámit.

3. Seznámení na hudebních festivalech a koncertech

Ve většině městech se konají letní slavnosti, festivaly a koncerty. Na těchto akcích se snadněji seznámíte, protože padají zábrany. Využijte toho, že jste nabiti pozitivní energií a že jde seznamování tak trochu samo.

4. Seznámení ve vašem okolí

Lidé chodí v létě častěji do parků nebo na výlety. Vydejte se na procházku po okolí. Jděte se svým psem, sedněte si s kávou do parku nebo přijměte pozvání na grilovačku k sousedům.

TIP: Ukažte, že jste pohodový a usměvavý člověk. Lidé mají tendenci oslovit někoho, kdo vypadá přátelsky a kdo se ochotně zapojí do konverzace. Zkuste se na někoho usmát a pozdravit ho a uvidíte, co se stane!

lidé slaví a využívají party k seznámení

5. Seznámení na večerní akci

Plánujete, že půjdete na večerní ohňostroj, venkovní party nebo na drink do vašeho oblíbeného baru? Navažte oční kontakt a domluvte si s někým sympatickým rande. Výhodou je, že vás od samého počátku něco spojuje: podobný vkus na hudbu nebo filmy.

Chcete přeci jen zkusit štěstí na seznamce? Zkombinujte online seznamování s účastí na akcích a relaxací u vody. Přihlaste se na seznamku Yellobar, seznamujte se a přečtěte si k tomu tipy, jak budovat dlouhotrvající vztah.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru