Seznámili jste se online? Rady, jak navrhnout první rande

Seznámili jste se na seznamce a chtěli byste se s novou známostí setkat? Jenže máte dilema, jak navrhnout první rande? Vzhledem k tomu, že toho druhého moc dobře neznáte, možná máte obavy, že první rande pokazíte. Ale nezoufejte, máme pro vás pár tipů, jak na úspěšné rande!

Jak pozvat online známost na první rande?

Na seznamkách najdete spoustu lidí, kteří neumějí proměnit online seznamování v reálné setkání. Zkuste postupovat podle těchto kroků a uvidíte, že se vaše šance na schůzku výrazně zvýší!

1. Překonejte strach z odmítnutí

Největším vnitřním démonem je strach z odmítnutí. Neberte si to ale osobně. Stane se to za život každému bez ohledu na to, jak vypadáme a jaký máme stav bankovního konta.

2. Zjistěte, co má váš protějšek rád

Zjistěte v průběhu konverzace, co máte společného. Milujete oba staré filmy? Chodíte rádi běhat? Využijte toho, že vás něco spojuje a ukažte, proč byste byli dobrým partnerem. Budujte mezi sebou důvěru. Dovolte si trochu zranitelnosti, vyptávejte se a komunikujte.

Odrazit se můžete od odpovědí na tyto otázky:

  • Co má uživatel ve svém profilu?
  • Co má na fotkách?
  • Co máte společného?

To vám pomůže poznat, jestli je milovníkem zvířat, sportovcem, pravidelným návštěvníkem večírků nebo cestovatelem.

žena na prvním rande s mužem ze seznamky

3. Ukažte nové známosti, co vnesete do jejího života

Važte si sami sebe a svých hodnot, protože pokud budete spokojeni sami se sebou, obohatíte život toho druhého. Ukažte svému protějšku, že byste byli skvělým partnerem.

4. Udržte jeho / její pozornost

Buďte aktivní v konverzaci a pokládejte otázky. Komunikace by měla být přirozená a neměli byste toho druhého zahltit otázkami. Zapomeňte na řetězec nudných zpráv bez otázek. Vytvořte základy komunikace a nechte svou známost snít o tom, jaké by bylo rande s vámi.

5. Požádejte o telefonní číslo

Až budete mít pocit, že mezi vámi roste důvěra, požádejte protějšek o telefonní číslo nebo ho pozvěte na první schůzku. Odlište se od ostatních a místo zprávy mu zavolejte.

žena a muž ze seznamky na prvním rande

6. Naplánujte schůzku

Kouč Jakub Škorpil radí mužům, aby nezvali ženu na první rande do luxusní restaurace. „Pokud k tomu dojde, muž se bude snažit koupit si ženinu přízeň tak, že jí zaplatí drahou večeři. Tahle situace není ideální ani pro ženu, ani pro muže,“ prozradil pro web lifee.cz. „Daleko lepší je jít večer na skleničku nebo přes den na kávu a jít se projít. Není to otázka peněz.“ Žena podle něj očekává od muže smysl pro humor, sebevědomé vystupování a charisma.

 

Oslovte ženu či muže na seznamce Yellobar a vyzkoušejte naše tipy pro úspěšné první rande. Přihlaste se, pusťte se do poznávání nových lidí a domluvte se na neformálním setkání.

Nastavení Cookies
Přejít nahoru